Een wereld vol entertainment en plezier!

Ontdek de KETEL1 Beach Games, zing je longen uit je lijf in de Karaoke-Caravan en dans als nooit tevoren bij de silent disco in de Amstel Radler Submarine. Mis deze geweldige activiteiten niet! Hieronder het complete aanbod aan activiteiten om jouw dag nog specialer te maken! 

ZAND_2023_Activaties_Karaoke Caravan

Karaoke Caravan

Word de ster van de show met de Karaoke Caravan! Ontdek een wereld vol muzikale magie op wielen en claim jouw moment of fame

Amstel Radler Submarine

Ga helemaal los bij de silent disco in de Amstel Radler Submarine. Verover de onderzeeer met je dansmoves en geniet van de verfrissende Amstel Radler biertjes.

ZAND_2023_Activaties_Amstel Radler Submarine
ZAND_2023_Activaties_Bacardi Bar

Bacardi cocktails

Ontdek de ultieme zomerse verfrissing met onze speciale “Sunny ZAND Up” cocktail. Proef het zelf en beleef in samenwerking met Bacardi de smaak van de zomer!

Brunotti suppen

Ontdek de ultieme zomerervaring met de sup boards van Brunotti! Dobber, geniet van de muziek en chill onder de loungetent langs het water. 

ZAND_2023_Activaties_Brunotti Suppen
ZAND_2023_Activaties_Ketel1 Beachgames

KETEL1 Beach Games

The game is ON! Strijd mét of tegen je vrienden met de leukste beachgames van KETEL1 en geniet van KETEL1 Hard Lemonades! 

Men at Work

Café Men at Work is ‘the place to be’ in Almere. Als je zin hebt in lekkere drankjes en dansjes, kom dan naar de gezellige Men at Work cocktaibar op ZAND. 

ZAND_2023_Activaties_Men at Work
ZAND_2023_Activaties_The Makeover Booth

The Makeover Booth

Shine als nooit tevoren met The Makeover Booth! Laat je innerlijke glitter queen spreken en word de ultieme festival babe. Kom langs bij de fleurige caravan! 

Texels

Texels bier, perfect voor strandliefhebbers! Proef de verfrissende smaken  van Skuumkoppe, Skiller Wit, Zeebries Blond en Skuumkoppe 0.0 bij de Texels Strandhuisbar. Cheers! 

ZAND_2023_Activaties_Texels
ZAND_2023_Activaties_KWF Insmeerbar

KWF Insmeerbar

Bescherm je huid tegen de zon bij de KWF Insmeerbar! Geniet zonder zorgen van het zonnige weer met onze krachtige zonbescherming. 

Easy FM live vanaf ZAND

Luister live mee vanaf het strand van Almere! Met de live-uitzending van Easy FM mis je geen enkel moment. Tune in en geniet nu, waar je ook bent! 

ZAND_2023_Activaties_Easy FM