Skip links

André Hazes

André Hazes

André Hazes

André Hazes
Hoofdpodium
16:00
Luister naar de festival playlist

André Hazes is pas 25 jaar en laat er op z’n zachtst gezegd geen gras over groeien.

Als tienjarig mannetje liep hij aan de hand van zijn moeder de Johan Cruijff Arena binnen voor de uitvaart van zijn vader, de grootste Nederlandse volkszanger alle tijden. Vijftien jaar later heeft hij datzelfde Nederland volledig veroverd. Hoe? Gaat u even zitten:

Met ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met zijn vader, scoorde hij op zijn dertiende al zijn eerste nummer één hit. In 2013 verscheen zijn eerste album ‘Mijn Beste Vriend’ en een jaar later brak hij definitief door met zijn schitterende versie van ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ bij het TV-programma Beste Zangers. Daarna volgde onder meer de giga hit ‘Leef’, nummer één albums, uitverkochte shows in Rotterdam Ahoy en AFAS Live en heel veel awards.

Al genoeg? Nee joh. Hazes ging door, schreef de songtrack van zijn eigen populaire realityserie ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’ en liet heel Nederland meegenieten van zijn 100-urige werkweken. Daarnaast presenteerde ook nog ‘Rad Van Fortuin’, ‘So You Think You Can Sing’ en maakte het prachtige programma ‘Golden Boys’.

 Eind 2018 kwam zijn nieuwe album ‘Anders’ uit, die voor het gemak ook op één binnenkwam. 2019 begon met een hoofdrol in de 21e editie van De Vrienden van Amstel LIVE, maar wordt nog veel mooier. Op 24 augustus staat de hardst werkende zanger van Nederland namelijk voor de allereerste keer op Strandfestival ZAND! Wij kunnen nu al niet wachten op de man die écht alles uit het leven haalt.