Skip links

Coen & Sander

Coen & Sander

Coen & Sander

Coen & Sander
Hoofdpodium
17:00
Luister naar de festival playlist

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, beter bekend als ‘Coen & Sander’, vormen al ruim tien jaar een onafscheidelijk radio-duo.

Hun ‘Coen en Sander Show’ is in de afgelopen jaren een begrip geworden. In 2006 begonnen bij 3FM en sinds een aantal jaar bij Radio 538 vermaken ze iedere werkdag tussen vier en zeven tienduizenden Nederlanders met hun vermakelijke stemmen en foute hits. In 2008 wonen de heren voor dit programma zelfs de Gouden RadioRing.

Vanwege de ongekende populariteit treedt het vrolijke duo ook al jaren op als DJ-act. Hierbij zijn de heren áltijd bewapend met de beste hits van nu, knetterharde 90’s platen, foute après-ski songs en de beste house- en clubtracks. Feest gegarandeerd, zo groot dat ze zelfs hun eigen après-ski evenement hebben, met de prachtige naam ‘Das Coen Und Sander Fest’.

Vorig jaar waren ze voor het eerst de hosts van ZAND en het was toen zo’n heerlijk zonnig weer, dat we vanwege ons bijgeloof niet anders konden dan ze dit jaar terugvragen. Een Tiroler pakje hebben ze waarschijnlijk niet aan, maar de koffers vol lekkere foute feestplaten gaan sowieso weer mee. Get ready voor Coen & Sander!