Skip links

Gregor Salto

Gregor Salto

Gregor Salto

Gregor Salto
Danst
17:00
Luister naar de festival playlist

De Nederlandse Gregor Salto is een veteraan in de dj-wereld. Hij bracht in 1994 al zijn eerste danceplaten uit onder de naam Scuba. Daarna bleek dat Gregor van Offeren, zoals hij echt heet, meer aanleg had voor het maken van muziek dan voor het kiezen van de juiste artiestennaam: voordat hij als Gregor Salto door het leven ging, gebruikte hij onder andere de aliassen Luna Mora, Danny & Graxx en The Beachhouse Brothers.

Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de scène. Hij maakte vele heerlijk dansbare tracks en remixes als ‘Mas Que Nada’, ‘Para Voce’, ‘Magalenha’, ‘Diamonds’ en ‘Can’t Stop Playing’, runt met ‘G-Rex’ en ‘Dadadam’ (eigen) muzieklabels en heeft een wekelijkse online radioshow ‘Salto Sounds’.

Zijn DJ-stijl is het best te omschrijven als een eclectische combinatie van soul, latin-jazz en housemuziek. Perfect om op te dansen in de zon, met je blote voeten in het zand. Zorg dus dat je je cocktail vasthebt en voel de zomer tijdens de heerlijke set van Gregor Salto op ZAND Danst!