Skip links

Lucas & Steve

Lucas & Steve

Lucas & Steve

Lucas & Steve
Danst
17:00
Luister naar de festival playlist

Jeugdvrienden Lucas de Wert en Steven Jansen komen elkaar als kleine jongetjes tegen op hun basisschool in Maastricht. In hun tienerjaren ontdekken ze hun gedeelde passie voor dancemuziek. Al snel vormen ze het DJ-duo ‘Lucas & Steve’.

Sinds hun contract bij Spinnin’ Records in 2014 gaat het hard met de heren: ze scoren hits met ‘Mind Control’, ‘Clueless’ en ‘Craving’ en treden op door heel Europa. In de zomer van 2016 volgt de definitieve doorbraak met de megahit ‘Summer On You’, die de vierde plaats in de Top 40 haalt. Het nummer ‘Up Till Dawn’ haalt een jaar later zelfs de tweede plek, en is wekenlang de meest gedraaide track op de radio. Sowieso hebben de heren een abonnement op aanstekelijke zomerhits: ook ‘Keep Your Head Up’, ‘Where Have You Gone’ en ‘I Could Be Wrong’ zijn uitermate geschikt voor zon, zee en strandmomenten.

Het DJ-duo reist inmiddels de hele wereld over en toert ook deze zomer weer door verschillende continenten. Vast op de agenda staat daarbij het strand van Almere. Ook dit jaar weer paraat bij ZAND Danst: Lucas & Steve!