Skip links

Maan

Maan

Maan

Maan
Hoofdpodium
17:00
Luister naar de festival playlist

Maan de Steenwinkel, kortweg Maan, won in 2016 op 18-jarige leeftijd The Voice of Holland. ‘Perfect World’, de bijbehorende single die door DJ Hardwell werd geproduceerd, belandde uiteraard direct op #1 in, een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bij Voice-winnaars.

Maar daar houdt de vergelijking met haar voorgangers op. Maan is booming en inmiddels een gevestigd artiest met een volledig eigen stijl.

Nederlandstalig, Engelstalig, rustig, uptempo, Maan doet het allemaal. Na verschillende singles en EP’s kwam de supermegaklapperrr ‘Blijf Bij Mij’ met Ronnie Flex, de meest gestreamde track van 2018. Later dat jaar kwam haar de Nederlandstalige EP ‘Waar Ga Je Heen’ uit, met onder meer de catchy hit ‘Lief Zoals Je Bent’.

2019 begon voor haar met elf uitverkochte shows in Rotterdam Ahoy tijdens de Vrienden van Amstel LIVE, gaat verder met een eigen clubtour én heeft een bezoek aan het strand van Almere op de agenda staan. De zangeres met een stem zo hoog en zuiver dat we tijdens haar show alleen uit plastic glazen serveren, staat deze zomer namelijk voor de allereerste keer op het hoofdpodium van ZAND!