Skip links

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez

Kensington

Rolf Sanchez
Hoofdpodium
15:00
Luister naar de festival playlist

Als je het aan ons vraagt, is rockband Kensington Nederlands’ beste muzikale exportproduct sinds ons kikkerlandje de wereldwijde dance scéne overnam. De Utrechtse band is zo ‘on-Nederlands goed’, dat onze stagiaire vroeg waarom we dit jaar voor het eerst een internationale act hadden geboekt op ZAND…

Neem het ‘r niet kwalijk. Kensington ging immers al op meerdere Europese tours en heeft een discografie waar menig Engels of Amerikaans rockband u tegen zegt. In Nederland stonden ze ook op alle grote poppodia én verkochten ze in 2018 de Johan Cruijff Arena uit.

Kensington’s laatste album ‘Control’ dateert uit 2016, in 2017 stonden de heren voor het laatst op ZAND. Twee jaar later hebben we twee keer goed nieuws: én Kensington heeft een gloednieuw album (‘Time’) én deze zomer staan ze wederom op het strand van Almere!

Wij kunnen niet wachten tot Eloi, Casper, Jan en Niles weer op het hoofdpodium staan met hun ronkende gitaren, harde drums en vurige vocalen. Omcirkel met rood in je agenda: Kensington op ZAND 2021!