Skip links

Ronnie Flex & Deuxperience

Ronnie Flex & Deuxperience

Ronnie Flex & Deuxperience

Ronnie Flex & Deuxperience
Hoofdpodium
15:00
Luister naar de festival playlist

Ronell Langston Plasschaert, beter bekend als Ronnie Flex, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét boegbeeld van de nieuwe generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn aanstelijke nummers een abonnement op de hitlijsten.

Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts. Zijn tweede album ‘Rémi’ werd bekroond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’ en in 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000 keer) met het nummer ‘Fan’.

Samen met de band Deuxperience tourt hij sinds vorig jaar door Nederland, waarbij hij samen met dit negenkoppige ensemble alle grote festivals van Nederland plat speelt, waaronder Pinkpop en Lowlands. Met Deuxperience komen de Caribische roots van Ronnie meer naar de voorgrond, of zoals hij zelf zegt: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’.

Staat genoteerd Ronnie. Wij staan klaar voor je in augustus op het hoofdpodium van Strandfestival ZAND!