Skip links

Suzan & Freek

Suzan & Freek

Suzan & Freek

Suzan & Freek
Hoofdpodium
16:00
Luister naar de festival playlist

2019 was zonder twijfel het jaar van Suzan & Freek. Ze kwamen, zagen en wonnen al onze harten met hun prachtige duetten.

Hoewel de carrière van dit muziek- én liefdesduo voor veel mensen uit het niets kwam, timmeren Suzan & Freek al lang aan de weg. Het tweetal ontmoet elkaar op de middelbare school en maakt vanaf dat moment samen muziek. Onder de noemer ‘De Minuut’ posten ze filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben.

‘Als Het Avond Is’ is het eerste eigen nummer en the rest is history… De single stond zo’n beetje het hele vorige kalenderjaar in de hitlijsten en werd dubbel platina in Nederland en België. Opvolger ‘Blauwe Dag’, werd eveneens een enorme hit inclusief platina-status. Een album kon niet uitblijven en gelukkig was daar eind vorig jaar het prachtige tien tracks tellende ‘Gedeeld Door Ons’.

Opgegroeid in de Achterhoek, inmiddels verhuisd naar de Randstad en deze zomer voor het eerst op het strand van Almere. Wij kijken enorm uit naar het ZAND-debuut van Suzan & Freek!