Skip links

Koop kaarten en maak kans op een reis naar Ibiza!

Koop kaarten en maak kans op een reis naar Ibiza!

De kaarten voor Strandfestival ZAND 2020 gaan hard, we zijn al bij de derde ticketfase beland. Koop in maart of april jouw Sun Afternoon kaarten, geniet 22 augustus van een heerlijke festivaldag op het strand van Almere én…

maak kans op een reis naar Ibiza voor 2 personen om alvast in de ZAND sfeer te komen!

Want waar kom je nu beter in de stemming voor onze 13e editie dan op dit zonovergoten party eiland?! Je wint direct een compleet verzorgde reis, inclusief vlucht, transfer, verblijf en toegang tot één van de feestjes waar Ibiza bekend om staat.

5-daagse trip voor 2 personen naar Ibiza:

  • Vertrek ± half mei 2020
  • Vlucht vanaf luchthaven Rotterdam
  • Transfer naar verblijf
  • Vier hotelovernachtingen
  • Toegang tot een feest op het eiland tijdens je verblijf

Grote kans dat jij zongebruind en helemaal festival ready terug komt, klaar voor 22 augustus!

Strandfestival ZAND 2020
Naast Krezip, Kensington, Snelle en Kraantje Pappie staan 22 augustus ook Snollebollekes, Suzan & Freek en Nick & Simon op het strand van Almere. De presentatie is voor de tweede keer in handen van het bekende radio-duo Coen & Sander. Zij zullen daarnaast ook optreden als dj’s. In een later stadium worden meer namen aan het programma toegevoegd.

Deelname aan deze actie is mogelijk gedurende de verkoop van Sun Afternoon tickets in maart of april 2020, zolang de voorraad van deze tickets strekt. Lees hier de overige actievoorwaarden van deze actie.

Koop nu tickets

Deel dit met je vrienden!

Join the Discussion