NIEUWS

DIT ZIJN DE HEADLINERS VAN STRANDFESTIVAL ZAND 2022

Strandfestival ZAND heeft de eerste namen bekendgemaakt van de 13e editie van het zomerfestival. Op zaterdag 220 augustus staan onder meer Snelle, Nick & Simon, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie treden op. Ook Krezip is van de partij en zal Kensington hun laatste festival optreden plaatsvinden in de huidige formatie op het strand van Almere!

Krezip maakte dit jaar na tien jaar afwezigheid een succesvolle comeback met drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome én een gloednieuw album. Kort daarna werd De Vrienden van Amstel LIVE voor januari 2020 aangekondigd en nu is het dus de beurt aan Strandfestival ZAND, één van de weinige festivals waar de band komend jaar te zien zal zijn.

 

Datzelfde geldt voor Kensington, dat in 2020 voornamelijk in het buitenland optreedt. De Utrechtse band keerde vorige week terug in de spotlights met het nieuwe album ‘Time’, de opvolger van het in 2016 verschenen ‘Control’.

Kraantje Pappie bleek vorig jaar de populairste artiest op de zonnige twaalfde editie van ZAND en is daarom op veler verzoek teruggevraagd met z’n nieuwe festivalshow. Ook voor Snelle is ZAND bijzonder: het festival boekte hem als eerste voor een optreden met zijn live band. De jonge rapper die momenteel vrijwel elke hitlijst domineert zal een speciale festival-set ten gehore brengen met al zijn grote hits.

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Hij kan natuurlijk niet ontbreken op hét strandfestival van deze zomer!

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers.