NIEUWS

STRANDFESTIVAL ZAND ORGANISEERT DE GROOTSTE VRIJMIBO VAN NEDERLAND

Op het strand van Almere zal op vrijdag 19 augustus de grootste vrijdagmiddagborrel van Nederland worden georganiseerd. Artiesten als Kris Kross Amsterdam, Flemming, Emma Heesters, The Partysquad & Sjaak zullen op het festivalterrein van Strandfestival ZAND een zomers optreden verzorgen. Qmusic-dj’s Tom & Bram zijn de gastheren van de borrel voor een optimale afsluiting van de werkweek.

Het initiatief komt van Strandfestival ZAND en Qmusic. Het strandfestival dat jaarlijks plaatsvindt is op zaterdag 20 augustus volledig uitverkocht waardoor het initiatief ontstond voor een compleet nieuw evenement op een vertrouwde locatie. Er zijn duizenden vrijdagmiddagborrels maar niet met duizenden mensen tegelijk is de basis gedachte. Het strandfeest brengt daarnaast een vrolijke mix van muziek, dansen, lachen en natuurlijk voldoende borrels. Tom & Bram sluiten de eerste editie zelf af en nemen speciale gasten mee voor het feest.

 

Bram Krikke:
“Waanzinnig dat we dit mogen gaan realiseren met onze luisteraars! Heel veel zin om het dak eraf te laten gaan.”

Tom van der Weerd:
“Bram en ik hebben al allerlei leuke, ludieke dingen op en buiten de radio gedaan, maar een eigen strandfeest hadden we nog niet eerder. Supertof dat we dat nu gaan doen, en dat ook nog eens met allemaal bevriende artiesten!”