NIEUWS

Geniet van de extra boost van de e-bike en kom fris en vol energie aan bij Strandfestival ZAND!

Met de e-bikes van TIER reis je gemakkelijk en snel van Almere naar het Strandfestival ZAND! Er is een ruime hoeveelheid e-bikes beschikbaar rondom de stations in Almere. Eenmaal aangekomen bij het festivalterrein, kunnen de e-bikes gemakkelijk geparkeerd worden bij de fietsenstallingen aan de hoofdentree.

Hoe het werkt:

  1. Download de TIER app en vind de dichtstbijzijnde e-bike.
  2. Scan de QR code om de e-bike te ontgrendelen en je rit te starten.
  3. Eenmaal aangekomen bij het Strandfestival ZAND parkeer je de e-bike op de daarvoor bestemde parkeerplek. Vergeet niet je rit te beëindigen in de app!

Gebruik je voor het eerst een e-bike van TIER? Met code ZAND krijg je de eerste 2 unlocks en eerste 20 rijminuten helemaal gratis! Je kunt de code vanaf 19 augustus t/m 21 augustus claimen. Het rijtegoed is 14 dagen geldig vanaf de dag dat het geclaimd wordt.

 

Over TIER

TIER Mobility is Europa’s marktleider op het gebied van deelvervoer, met een missie om mobiliteit voorgoed te veranderen. Door mensen elektrische deelvoertuigen aan te bieden, helpt TIER steden om hun afhankelijkheid van auto’s te verminderen. Inmiddels is TIER actief in meer dan 220 steden in 21 landen in Europa en het Midden-Oosten. Met een focus op het bieden van de veiligste, meest betrouwbare en meest duurzame mobiliteitsoplossing, is TIER sinds 2020 klimaatneutraal.