Skip links

Vernieuwd Strandfestival ZAND van start

Vernieuwd Strandfestival ZAND van start op zonovergoten strand van Almere

Almere, 24 augustus 2019 – De twaalfde editie van Strandfestival ZAND is om 12.00 uur van start gegaan op het strand van Almere. Na twee edities met minder weer, genieten bezoekers vandaag eindelijk weer van een zonnige strandfestivaldag. Het evenement heeft dit jaar een vernieuwde opzet, met een flink uitgebreide line-up: in totaal treden vandaag bijna twintig acts op, waaronder Kraantje Pappie, Ronnie Flex & Deuxperience, Maan, Guus Meeuwis en André Hazes. Het festival duurt nog tot middernacht.

De bovengnoemde artiesten op het hoofdpodium worden dit jaar voor het eerst afgewisseld met optredens van feestartiesten als Tino Martin, Jeroen van der Boom en Snollebollekes. Daarnaast staan op het ZAND Danst podium de hele dag top Nederlandse DJ’s als Charly Lownoise & Mental Theo, Kris Kross Amsterdam en Lucas & Steve.Ook het presentatie-duo is nieuw: het bekende Radio 538-duo Coen & Sander vormen de hosts van het festival. Zij nemen daarmee het stokje over van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond, die de laatste edities presenteerden. Coen & Sander zijn niet alleen host, ze treden ook op als DJ-duo. “We sluiten al enkele jaren het hoofdpodium af met een feestelijke set, dit jaar hebben we promotie gemaakt en zijn we zelfs de hele dag op het festival”, aldus Coen. “ZAND is ieder jaar echt een feestje, al ben ik wel blij dat we dit jaar eindelijk weer zon hebben in plaats van regen. Dat past toch net wat beter bij het hele idee van een strandfestival”, vult Sander aan.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. Organisator Tribe Company is naast Strandfestival ZAND ook organisator van onder meer De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE en Waves Festival op Texel. Het bedrijf produceert daarnaast ook evenementen in opdracht van merken zoals De Vrienden van Amstel LIVE en het Holland Heineken House.

 

Deel dit met je vrienden!