DE GROOTSTE VRIJMIBO VAN NEDERLAND

19 AUGUSTUS 2022 | STRAND VAN ALMERE

DANS TOT DE ZON ONDERGAAT TIJDENS DE GROOTSTE VRIJMIBO VAN NEDERLAND OP STRANDFESTIVAL ZAND

Niet één maar twee dagen feest op het strand van Almere! Naast het uitverkochte Strandfestival ZAND op 20 augustus, kunnen we met de grootste vrijmibo van nederland een tweede dag aan het festival toevoegen!

Scoor nu jouw tickets!

LUISTER ELKE ZATERDAG EN ZONDAG TUSSEN 12:00 EN 15:00 NAAR TOM & BRAM OP QMUSIC

Hoe lekker klinkt dit? Na een werkwerk gehad te hebben midden in de zomer, rij je met je collega’s of vrienden naar het strand in Almere toe, pakt een lekker drankje en gaat genieten van heel veel optredens.

Laat dat maar aan Tom & Bram over! Op 19 augustus nodigen Q-dj’s Tom & Bram je uit op het strand in Almere om er een groot feest van te maken tijdens de Grootste VrijMiBo van Nederland.

Uiteraard zullen Tom & Bram zelf ook het podium beklimmen. Benieuwd naar de rest van de line-up? Luister op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 naar het programma van Tom & Bram. Wanneer er nieuwe artiesten worden toegevoegd aan de line-up hoor je het als eerste bij Tom & Bram.

Line-up

OP HET STRAND VAN ALMERE KUN JE GENIETEN VAN VERRASSENDE ACTS EN MUZIEK, ONDER HET GENOT VAN een lekker koud biertje. swing mee op de favoriete hits van qmusic DJ’S TOM & bram! Het vrijmibo programma is een muzikale mix van pop, fout en dance.

MET QMUSIC DJ'S TOM & BRAM ALS HET GEZICHT VAN DE GROOTSTE VRIJMIBO VAN NEDERLAND

Tom & Bram

Vrijmibo Mainstage

Kris Kross Amsterdam

Vrijmibo Mainstage

Emma Heesters

Vrijmibo Mainstage

FLEMMING

Vrijmibo Mainstage

The Partysquad

Vrijmibo Mainstage

SJAAK

Vrijmibo Mainstage