Skip links

Vroege vogel kaarten uitverkocht

Vroege vogel kaarten uitverkocht

Wauw! Onze Vroege Vogel kaarten zijn vanochtend in een recordtempo uitverkocht! De openbare voorverkoop van onze 12e editie op 24 augustus 2019 begon om 10.00 uur. Nieuwsbriefabonnees konden met een speciale code gister al Vroege Vogel kaarten bestellen. Ook de nieuwbrief ontvangen? Meld je snel aan voor nieuws en acties rondom Strandfestival ZAND.

De verkoop van de reguliere kaarten is per direct gestart. Kijk hier voor meer informatie.

ZAND is vernieuwd!
Fantastisch om te zien dat jullie zo enthousiast zijn over ons vernieuwde festival! Voor het eerst zie je op Strandfestival ZAND namelijk drie verschillende podia. Naast het vertrouwde hoofdpodium nabij het water, zijn er dit jaar twee nieuwe podia met een eigen muzikaal thema: ZAND Danst en ZAND Feest. Bekijk de complete line-up tot nu toe hier. In een later stadium zullen we meer namen toevoegen aan alle drie de podia.

ZAND vriendenpakket
De verkoop van de reguliere kaarten is per direct gestart. Kom je met veel vrienden naar Strandfestival ZAND? Koop dan het ZAND vriendenpakket! Dit pakket bestaat uit zes reguliere kaarten voor €40,00 per stuk (in plaats van €42,95). Zo vier je dus extra voordelig de zomer met je vrienden! Trommel ze snel op want hiervoor geldt op = op.

ZAND arrangement
Ultiem genieten van het festival? Dat kan met het ZAND arrangement! Beleef als een ware VIP het festival, in een ongedwongen sfeer vanaf een speciaal VIP-deck. Daarnaast ontvang je 10 consumptiemunten en een VIP-parkeerkaart (1 per 2 personen). Meer informatie over dit arrangement lees je hier.

Blijf op de hoogte!
En heb je kaarten gekocht? Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief of je aan te melden voor ons evenement op Facebook, zo blijf je op de hoogte van nieuwtjes rondom de 12e editie van het festival!

Hopelijk tot 24 augustus 2019!

Deel dit met je vrienden!