Skip links

Cadeautje!

Koop in mei het ZAND vriendinnenpakket!

Dames opgelet! De voorbereidingen voor de twaalfde editie van Strandfestival ZAND zijn in volle gang en speciaal voor jullie hebben we een leuke actie:

Het ZAND Vriendinnenpakket! Hiermee krijg je korting op je tickets, een set Indola haarproducten (t.w.v. €33) cadeau én maak je kans op een hairstylist die jullie haar festival-ready maakt!

Want een onmisbaar onderdeel van een festivaldag is natuurlijk het samen mooi maken van tevoren. Met dit pakket wordt dat misschien wel door een professionele hairstylist van Cuts & Colours gedaan… Winning!

Het ZAND Vriendinnenpakket bestaat uit:

  • 4 reguliere kaarten met bijna €20,- korting
  • 1 Indola haarpakket bestaande uit:

1x Hydrate Shampoo (300 ml)
De Hydrate Shampoo verrijkt met Jojoba Olie zorgt voor perfecte hydratatie en verzorging voor makkelijk doorkambaar haar.

1x Salt Spray (200 ml)
De Salt Spray is de ultieme tool om beach waves te creëren. De Salt Spray geeft textuur en grip met een matte finish voor de perfecte festival look!

  • Kans op de hoofdprijs: een hairstylist van Cuts & Colours die op 24 augustus jullie haar festival-ready maakt!

Vernieuwde opzet ZAND
Strandfestival ZAND is vernieuwd en heeft dit jaar voor het eerst drie verschillende podia. Naast het vertrouwde hoofdpodium bij het water, zijn er dit jaar twee nieuwe podia met ieder een eigen muzikaal thema. ZAND Danst, voor de danceliefhebbers, heeft onder meer Kris Kross Amsterdam en 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo achter de draaitafels staan. ZAND Feest is er speciaal voor de partygangers. Hier staan onder meer Snollebollekes, Wipneus & Pim en de populaire volkszanger Tino Martin op het programma.

Kom dus samen met je vriendinnen op 24 augustus nog één keer de zomer vieren op het strand van Almere en ontvang een Indola haarpakket cadeau.

Bestel het ZAND vriendinnenpakket hier.

Kijk voor meer informatie over de producten op www.indola.nl. Kijk voor meer informatie over Cuts & Colours op www.cutsandcolours.nl.

Deze actie loopt van 1 t/m 31 mei 2019 zolang de voorraad strekt. Per ZAND vriendinnenpakket á vier reguliere kaarten ontvang je één Indola haarproduct t.w.v. €33. Met de winnaar van de hoofdprijs wordt persoonlijk contact opgenomen. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. De hoofdprijs bestaat uit een behandeling waarbij het haar wordt gewassen en gestijld. Vindt plaats bij Cuts & Colours in Rotterdam op de ochtend voor het festival (24 augustus 2019). Vervoer is eigen verantwoordelijkheid.

Deel dit met je vrienden!