Ga naar de inhoud
;

Almeerder MITS Mitchell opent hoofdpodium Strandfestival ZAND

Strandfestival ZAND voegt MITS Mitchell toe aan de line-up. Op zaterdag 24 augustus opent de Almeerder het hoofdpodium van het festival. Naast eerdergenoemde zal Mits die dag de bühne delen met grootheden als Guus Meeuwis en het Belgische Clouseau.

“Als ambassadeur van de stad en het festival, ben ik trots dat Strandfestival ZAND al sinds 2008 haar weg naar Almere vindt. Zij dragen bij aan de geschiedenis van onze jonge stad en het is een mooie plek waar de Almeerders zich verbinden. Het is niet meer weg te denken.”, reageert Mits.

Mitchells en Strandfestival ZAND zijn geen vreemden van elkaar. Waar MITS in 2015 nog op eigen initiatief voor de poort van het festival muziek maakte, verzorgde hij ook de opening van het hoofdpodium in 2023. Hierbij nam hij de bezoekers mee in zowel zijn eigen werk als een aantal covers. Wat hij deze editie in petto heeft is nog een verrassing, aldus Mits.

Ontdek meer...

Almeerder MITS Mitchell opent hoofdpodium Strandfestival ZAND

Strandfestival ZAND voegt MITS Mitchell toe aan de line-up. Op zaterdag 24 augustus opent de Almeerder het hoofdpodium van het festival. Naast eerdergenoemde zal Mits die dag de bühne delen met grootheden als Guus Meeuwis en het Belgische Clouseau. “Als...

Het programma voor 2024 is bekend

De line-up voor de 15e editie van Strandfestival ZAND is bekend. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2024 treden Acda en de Munnik, BLØF, Edwin Evers Band, Son Mieux, Claude, Sera, Clouseau, Chef’Special en Guus Meeuwis op. Het festival,...