Ga naar de inhoud
;

Het programma voor 2024 is bekend

De line-up voor de 15e editie van Strandfestival ZAND is bekend. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2024 treden Acda en de Munnik, BLØF, Edwin Evers Band, Son Mieux, Claude, Sera, Clouseau, Chef’Special en Guus Meeuwis op. Het festival, dat sinds 2008 wordt georganiseerd op het strand van Almere, vindt na 10 jaar opnieuw 2 dagen plaats. Naast de zaterdag is er dit jaar opnieuw een programma op vrijdagavond. De openbare kaartverkoop voor beide dagen start maandag 19 februari om 10.00 uur.

 

 

Vrijdagavond 23 augustus gaat de 15e editie van het strandfestival van start met optredens van Acda en de Munnik, BLØF en Edwin Evers Band. Thomas Acda en Paul de Munnik maakten afgelopen jaar hun comeback als Acda en de Munnik en stonden zes keer in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam. Naast het succesvolle duo treedt dezelfde avond de Zeeuwse band BLØF op en wordt het festival op vrijdag geopend met jaren 80 hits door de Edwin Evers Band. Op zaterdag 24 augustus zijn bezoekers vanaf 13.00 uur welkom op het Almeerderstrand voor de optredens van Son Mieux, Claude, Sera, Clouseau, Chef’Special en Guus Meeuwis. Meeuwis, voor wie in juni een eind komt aan zijn Groots met een zachte G concerten in Eindhoven, zal het festival afsluiten. Hiermee keert een jarenlange traditie tijdens Strandfestival ZAND terug.

 

Nieuw dit jaar is de samenwerking met ING. “ING is fan van muziek. We willen mensen inspireren om muziek en muziekevenementen op een unieke manier te beleven en zo geluksmomenten te creëren. Daarnaast geeft muziek energie en werkt het verbindend. Dat willen we toegankelijk maken voor iedereen. We zijn trots om vanaf dit jaar hoofdsponsor te zijn van Strandfestival ZAND,” zegt Steffen van Iersel, Head of Sponsoring and Events bij ING Nederland.

 

 

Kaartverkoop

De openbare kaartverkoop voor Strandfestival ZAND 2024 start maandag 19 februari om 10.00 uur via de website van het evenement. Wie zich heeft geregistreerd voor de pre-sale kan vanaf vandaag al tickets kopen. Daarnaast start er woensdag 14 februari, een voorverkoop via hoofdsponsor ING via ing.nl/strandfestivalzand.

 

Net als voorgaande jaren werkt Strandfestival ZAND met ticketfases. Hoe eerder je je ticket koopt, hoe goedkoper deze is. Naast reguliere tickets zijn er VIP arrangementen en voordelige groepstickets beschikbaar. Ook is het mogelijk om een weekendticket met toegang op vrijdag en zaterdag met korting te bestellen. Voor zaterdag 24 augustus biedt ZAND ook jeugdtickets aan voor kinderen t/m 15 jaar. Hierbij is volwassen begeleiding verplicht.

Ontdek meer...

Het programma voor 2024 is bekend

De line-up voor de 15e editie van Strandfestival ZAND is bekend. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2024 treden Acda en de Munnik, BLØF, Edwin Evers Band, Son Mieux, Claude, Sera, Clouseau, Chef’Special en Guus Meeuwis op. Het festival,...

Beleef Strandfestival ZAND als VIP!

Leuk nieuws! Tijdens Strandfestival ZAND 2024 op vrijdag 23 én zaterdag 24 augustus 2024 is de VIP area terug. Met het VIP-arrangement heb je toegang tot deze area met fantastisch zicht op het hoofdpodium. De VIP-area is zowel op vrijdag...