Skip links

Tickets

€38,95 p.st. (excl. €4 fee)
Toegang tot het festivalterrein Reguliere kaart
€36,00 p.st. (excl. €4 fee - 4 kaarten)
kom met vier vrienden en krijg korting Late Vogels Pakket
€11,00 p.st.
Scoor nu vast een parkeerkaart Parkeerkaart
€146,00 (excl. €4 fee)
speciale entree, VIP-deck, 10 munten Vip kaart
€36,00 p.st. (excl. €4 fee - 4 kaarten)
Korting en een set haarproducten cadeau Vriendinnenpakket
€30,95 (excl. €4 fee)
korting voor vroege vogels Vroege Vogel kaart

Koop kaarten voor Strandfestival ZAND 2019!

Via Eventbrite koop je jouw officiële kaarten voor Strandfestival ZAND 2019 en geniet je komende zomer van een heerlijke festivaldag. Er zijn in 2019 geen Voorste Vak kaarten.

We verkopen de volgende type kaarten:

Reguliere kaart
Met een reguliere kaart heb je toegang tot het Strandfestival ZAND festivalterrein op zaterdag 24 augustus 2019.
Prijs: €42,95 per persoon incl. btw & servicekosten

Late Vogels Pakket
Kom met vier vrienden extra voordelig de zomer vieren met het Late Vogels Pakket! Met deze vier reguliere kaarten heb je toegang tot het Strandfestival ZAND festivalterrein op zaterdag 24 augustus 2019.

ZAND vriendinnenpakket = UITVERKOCHT
Hiermee krijg je korting op je tickets, een set Indola haarproducten (t.w.v. €33) cadeau én maak je kans op een hairstylist die jullie haar festival-ready maakt! Lees hier meer over deze actie.

ZAND vriendenpakket = UITVERKOCHT
Kom met je vrienden naar Strandfestival ZAND! Koop nu het ZAND vriendenpakket van zes reguliere kaarten en kom extra voordeling met je vrienden de zomer vieren. Met dit pakket bespaar je bijna 3 euro per kaartje. Ook hiervoor geldt op=op, dus trommel snel je vrienden op! Let op: dit zijn reguliere kaarten in een pakket van 6 stuks.
Prijs: €40,00 per persoon incl. btw & servicekosten

Wil je met een grote groep komen? Je kunt maximaal 20 kaarten bestellen. Voor groepsboekingen vanaf 21 personen kun je contact opnemen via reserveringen@strandfestivalzand.nl.

Rolstoelkaart = UITVERKOCHT
Deze plaatsen worden alleen online verkocht per twee stuks. Er mag namelijk per rolstoel maar één begeleider mee op het mindervaliden deck. Het festival vindt plaats op het strand, dit houdt in dat het terrein uit zand bestaat. Alleen bezoekers met een rolstoelticket kunnen via een speciale route bij het rolstoeldeck komen. Zonder rolstoelticket is dat helaas niet mogelijk. Wij verhuren geen strandrolstoelen.

Het mindervaliden deck bevindt zich bij het hoofdpodium, houd er dus rekening mee dat hier niet alle optredens plaatsvinden. De ZAND Danst en ZAND Fout area bevinden zich op een ander deel van het terrein.
Prijs: €42,95 per persoon incl. btw & servicekosten

ZAND VIP arrangement
Ultiem genieten van het festival? Dat kan met het ZAND arrangement! Beleef als een ware VIP het festival, in een ongedwongen sfeer vanaf een speciaal VIP-deck. Daarnaast ontvang je 10 consumptiemunten en een VIP-parkeerkaart (1 per 2 personen).

Het ZAND arrangement bestaat uit VIP tickets inclusief:
• Toegang tot het festival via een speciale VIP entree
• Staanplaats op een VIP deck met goed uitzicht op het podium en voldoende overkapping
• Toegang tot de drie verschillende ZAND podia
• 10 consumptiemunten
• VIP parkeerkaart (1 per 2 personen)
• Eigen kluisjes in de VIP area
Prijs: € 150,- per persoon incl. btw & servicekosten

Parkeerkaart
Verzeker jezelf nu alvast van een parkeerplaats en koop een parkeerkaart. Een parkeerkaart is geldig per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Op de dag zelf zijn er ook nog parkeerkaarten te koop. De totale parkeercapaciteit is beperkt, dus wees op tijd voor een parkeerplaats dichtbij!
Prijs: €11,00 per persoon incl. btw & servicekosten

Locker
Op het festivalterrein zijn kluisjes beschikbaar. Je kunt zowel voorafgaand als tijdens het festival een kluisje huren. De afmeting van een E-locker large is 29 x 40 x 37cm. Het biedt plaats aan voor ongeveer 4 zomerjassen. De afmeting van een E-locker medium is 27 x 40 x 23cm. Het biedt plaats aan voor ongeveer 3 zomerjassen. Wanneer je vooraf een locker koopt ontvang je enkele dagen voor aanvang van het festival een email met je locker nummer, PINcode & instructies.
Prijs: €7,70/€9,70 per locker

Zwarthandel
Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.strandfestivalzand.nl, www.eventbrite.nl), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Seatwave, Onlineticketshop en Ticketloket links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden ieder jaar weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Vragen?
Voor vragen over je kaarten kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons opnemen! Stuur een mail naar reserveringen@strandfestivalzand.nl.

Bestel tickets