Skip links

Tickets

Bestel tickets
Uitverkocht
Uitverkocht
Bestel tickets
Bestel tickets
Bestel tickets

Koop kaarten voor Strandfestival ZAND!

Strandfestival ZAND wordt op zaterdag 21 augustus 2021 voor de 13e keer gehouden op het strand van Almere. Via Eventbrite koop je jouw officiële kaarten en geniet je komende zomer van een heerlijke festivaldag. We verkopen de volgende type kaarten:

Reguliere staanplaatsen
De reguliere staanplaatsen worden in verschillende fases verkocht: Sun Rise, Sun Noon, Sun Afternoon en Sun Set. Elke fase zal de kaartprijs iets omhoog gaan. Van elk tickettype zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en hiervoor geldt op is op. Koop dus snel je kaarten, voordat je straks meer betaalt.

Vriendenpakket
In de derde ticketfase (Sun Afternoon) wordt ook het Sunshine Pakket beschikbaar. Kom met 6 vrienden naar Strandfestival ZAND en bespaar op je ticketprijs!

Groepsboekingen
Voor groepsboekingen vanaf 21 personen kunt u contact opnemen via reserveringen@strandfestivalzand.nl.

ZAND VIP arrangement
Ultiem genieten van het festival? Dat kan met het ZAND VIP arrangement! Beleef als een ware VIP het festival, in een ongedwongen sfeer vanuit een speciale VIP-ruimte. Daarnaast ontvang je 10 consumptiemunten en een VIP-parkeerkaart (1 per 2 personen).

Het ZAND arrangement bestaat uit VIP tickets inclusief:

• Toegang tot het festival via een speciale VIP entree
• Staanplaats op een VIP deck met voldoende overkappingen en goed uitzicht op het podium
• 10 consumptiemunten
• VIP parkeerkaart (1 per 2 personen)
• Eigen kluisjes in de VIP area

VIP Plus arrangement
Nieuw dit jaar is het VIP Plus arrangement. Geniet met 10 vrienden van een tafelarrangement inclusief verrassingsontvangst en hostessbegeleiding.

Het VIP Plus arrangement bestaat uit een eigen tafel in de VIP ruimte inclusief:

• Toegang tot het festival via een speciale VIP entree
• Begeleiding door ZAND hostesses
• Een eigen tafel met 10 vrienden/relaties op het VIP deck met goed uitzicht op het podium
• Ontvangst met een welkomdrankje
• 10 consumptiemunten
• VIP parkeerkaart (1 per 2 personen)

Rolstoelkaart
Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag namelijk per rolstoel maar 1 begeleider mee op het speciale mindervaliden deck. Het festival vindt plaats op een strand, dit houdt in dat het terrein uit zand bestaat. Alleen bezoekers met een rolstoelticket kunnen via een speciale route bij het rolstoeldeck komen. Zonder rolstoelticket is dat helaas niet mogelijk. Wij verhuren geen strandrolstoelen. Het rolstoeldeck bevindt zich bij het hoofdpodium, houd er dus rekening mee dat hier niet alle optredens plaatsvinden. De ZAND Danst en ZAND Fout area bevinden zich op een ander deel van het terrein.

Minimumleeftijd
Strandfestival ZAND is de leukste muzikale stranddag van de zomer voor iedereen met voor elk wat wils. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom maar we raden bezoekers af om jonge kinderen (onder de 12 jaar) mee te nemen vanwege de grote mensenmassa, zichtlijnen en gehoorbeschadiging. Voor kinderen onder de 16 jaar is volwassen begeleiding verplicht.

Zwarthandel
Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.strandfestivalzand.nl, www.eventbrite.nl), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Seatwave, Onlineticketshop en Ticketloket links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden ieder jaar weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Vragen
Voor vragen over je kaarten kun je contact opnemen met de organisatie door een mail te sturen naar reserveringen@strandfestivalzand.nl.