Ga naar de inhoud
;

Roxy Dekker toegevoegd aan line-up

Op zaterdag 24 augustus zal de zangeres, met hits als ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Satisfyer  en het recente ‘Sugardaddy’, het hoofdpodium in Almere betreden. Naast Roxy staan ook MITS Mitchell, Sera, Claude, Clouseau, Son Mieux, Chef’Special & Guus Meeuwis op de bühne. De avond ervoor, vrijdag 23 augustus, gaat de 15e editie van Strandfestival ZAND van start met optredens van Edwin Evers Band, BLØF en Acda en de Munnik.

 

Wat begon met verschillende TikToks groeide uit tot hits met miljoenen streams, waarbij haar nummer ‘Anne-Fleur Vakantie’ in één dag al in de Top 50 belandde. In april bracht Roxy haar derde hit uit, ‘Sugardaddy’, waarmee ze het succes van haar vorige singles wederom wist te overstijgen.

 

Haar debuut op het hoofdpodium van Strandfestival ZAND zal daarom ongetwijfeld een van de grootste feestjes van het weekend worden. Naast het optreden van Roxy Dekker kan je op zaterdag genieten van een volle line-up met Sera, Claude, lokale legende MITS Mitchells, Son Mieux, Clouseau & Guus Meeuwis. Ongetwijfeld een heerlijke stranddag voor jou, je vrienden en/of familie, vol gezelligheid, lekker eten en goede muziek in allerlei stijlen.

 

Ontdek meer...

De ZAND Moederdag Totebag actie!

Strandfestival ZAND vindt dit jaar 2 dagen plaats en geloof ons: zowel het strandconcert op vrijdagavond als de muzikale stranddag op zaterdag zijn heel leuk om samen met je moeder te bezoeken. En laat nu net Moederdag voor de deur...

Roxy Dekker toegevoegd aan line-up

Op zaterdag 24 augustus zal de zangeres, met hits als ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Satisfyer’  en het recente ‘Sugardaddy’, het hoofdpodium in Almere betreden. Naast Roxy staan ook MITS Mitchell, Sera, Claude, Clouseau, Son Mieux, Chef’Special & Guus Meeuwis op de bühne....